2019-10-03 421 views
呢排返工返得咁辛苦,所以想食啲好嘢慰勞吓自己,趁今日星期五,我就決定咗去呢一間nene chicken可能因為我早左,人都唔係太多,都唔錯好好座咁我就選擇左食呢一個韓式海鮮喎,有少少辣辣地嘅感覺,我又好鍾意食湯飯,所以就叫多咗一個白飯,用啲湯送飯真係好正個海鮮鍋一啲都唔求其,當中包括左兩隻鮑魚,顯肉仲有青口添,真係喜出望外啊😽😽跟住朋友都叫咗一個芝士炒蛋泡菜炒飯,因為佢話好耐冇食,所以今次就好想食啦我都有試咗佢嘅泡菜芝士炒飯,都幾新鮮味道唔錯,但係如果可以更加多芝士咁就正啦,可惜今次比較飽如果唔係嘅話都會選擇帶一份雞去食下之後我哋都叫咗嘢飲,原本想要鯊魚雞尾酒,但係朋友話太普通同埋有啲飽,所以就要左支啤酒算啦