青衣城嘅餐廳都試到七七八八,一直係差呢間,因為見佢係食放題,梗係要肚餓啲先去~ 今晚咁岩係我同男朋友都好肚餓,機會終於嚟啦我哋閑日夜晚七點幾去到,餐廳都已經坐滿左七八成,相信假期會更加多人~ 餐廳幾特別嘅位係有燒肉同火鍋可以揀,區內應該都唔多呢種餐廳~ 選擇困難症嘅我哋都掙扎咗一段時間先決定到,因為兩樣都好似好正咁~ 雖然現場好似食火鍋嘅人多啲,因為湯底選擇都好多,不過今日咁啱我哋都想食啲香口啲嘅嘢,所以決定食燒肉一坐低當然先去拎嘢飲同雪條,選擇都幾多,仲有少少熟食頂下肚先,質素都數錯,期待一陣可以不停食牛~ 好彩上菜速度好快,我哋叫嘅肉好快已經到齊,肉類嘅選擇好多,不過當然我哋都係集中叫澳洲黑安格斯牛肉,脂肪分布都幾平均,食落肉味好濃,唔會太油太漏,鍾意食牛味比較濃嘅人應該會好岩口味期待下次黎可以試下火鍋

期待下次黎可以試下火鍋
2023-03-23