2018-05-30 143 views
之前都有聽過啲人話吞pot景靚嘢食又好味,一直都好想試,今晚終於有機會喇成間餐廳都比大大塊落地玻璃圍住,食飯可以配住個無敵夜景真係好正,早少少日落嘅時候泥應該仲正食物款式種類多,而且有啲菜式都幾有創意等緊雞煲嚟嘅時候,餐廳會先送上調味料等大家可以混下醬 調味料款式都尚算充足。雞煲終於都黎喇,因為爸爸唔食得辣,所以嗌左BB辣。雞煲麻辣味出,本人覺得味道較坊間辣,不過爸爸竟然都食到!雞肉嫩滑入味,正!十全大寶丸:佢哋嘅手打生拆蟹粉墨魚丸、手打黃金海膽黑墨丸同手打香煎鵝肝蝦丸裡邊啲料都大大舊,好好味!尤其鍾意佢哋嘅蟹粉墨魚丸而手打黑松露墨魚丸黑松露味濃,夠爽!手打芝心牛丸既芝士亦好多好流心!餃餃陣:自家製鮮蝦雲吞蝦肉大大粒,正!自製蟹粉蟹肉雲吞亦唔錯!牛肉味濃,脂肪分布平均,抵食新鮮即炸,就咁食都OK,口感亦都好芝士!青瓜特飲好refreshing,佢哋全部野飲都好大杯,好味夾抵飲總括嚟講,吞pot景又靚食物又唔錯,以上食物我地3個人食已經超級飽!

食物款式種類多,而且有啲菜式都幾有創意

調味料

等緊雞煲嚟嘅時候,餐廳會先送上調味料等大家可以混下醬
調味料款式都尚算充足。
重慶麻辣雞煲

十全大寶丸

餃餃陣

特級美國肥牛

牛肉味濃,脂肪分布平均,抵食

自創爆芝響鈴

新鮮即炸,就咁食都OK,口感亦都好芝士!
鮮腐竹
菜菜籃