2020-02-19 2047 views
第一次寫食評,因為太難食,忍唔住要寫。每個人口味同要求唔同,我只係將個人感受實話實說。有野做出佐敦,好肚餓又經過,咪入去食囉。叫左牛筋腩跟鹹薄餅,同牛脷跟白飯。野食:飯-唔講咖喱先講白飯,一睇就知係隔夜飯,依個價錢你比碟隔夜飯我?唔好玩啦。鹹薄餅 - 叮嘅!?仲食到生麵粉味,你叮出黎連薄餅最後嗰小小水份都被你叮走埋,一涷左成個口感真係同樹皮無分別,都係個句,依個價錢你比件微波爐薄餅我,仲唔係玩我?咖哩 - 得個辣字,無咖哩香,香料味好單一,無深度牛筋腩 - 牛筋都叫做正常,但係啲牛腩一係就煮到碎濕濕,一係就乾柴咁,有啲勁耐都吞唔到,唯有lur返出黎牛脷 - 一般。份量夠,夠淋,但係牛脷無咩味服務: 一個字-差一男一女侍應,企係到唔知做咩?入到去你眼望我眼,唔打招呼唔問你幾位唔安排座位唔問你食咩?行埋黎放低兩個杯就走左去...叫野食唔話你知配菜可以揀咩...最重要,你啲飯同你啲咖喱全部都分開上,咖喱黎左等分幾鐘先到飯,再黎一個咖喱之後又幾分鐘先到薄餅....如果唔係最後市頭婆好禮貌,真係會食到一肚氣。完。P.S. 平時極少影相,而且無plating嘅野,仲要啲汁淋到成個碗邊都係,有咩好
第一次寫食評,因為太難食,忍唔住要寫。
每個人口味同要求唔同,我只係將個人感受實話實說。

有野做出佐敦,好肚餓又經過,咪入去食囉。
叫左牛筋腩跟鹹薄餅,同牛脷跟白飯。

野食:

咖哩 - 得個辣字,無咖哩香,香料味好單一,無深度

牛脷 - 一般。份量夠,夠淋,但係牛脷無咩味

服務: 一個字-差

如果唔係最後市頭婆好禮貌,真係會食到一肚氣。

完。

P.S. 平時極少影相,而且無plating嘅野,仲要啲汁淋到成個碗邊都係,有咩好影?