Hiring
11 days ago
Salary negotiable
11 days ago
2021-07-01 674 views
太肚餓 冇睇評語就衝左入去, 一開始要拎飛,填安心出行紙仔已經係受氣既開始行到去佢counter個廢老經理見到我地掉頭走搵唔到同事安排入座又死死地氣行過黎1. 隨手fing 2 fing 好似叫我同我partner「自己行入佢地counter」拎佢地counter既安心出行紙仔填 我地忍唔住問左句 「乜自助服務到咁?我地駛唔駛自己搵位同自已嗌飛?」2. 行到去坐底 有杯擺左唔知幾耐既水係到 叫佢地換一杯 佢地話「入面果啲檸檬肉黎架」大佬 我知 但係我唔知你杯水擺左幾耐 幾多人經過 有冇比隔離檯拎去洗餐具都唔知 換杯水真係咁難?3. 野食難食真係死罪 1. 沾麵唔凍唔熱 個汁又唔凍唔熱 2. 蘋果沙律鹽水味重 沙律又係室溫 3. 牛油炒雜菌冇落鹽 牛油味冇 炒到水都未收就拎出黎 懷重懷疑白烚4. 當叫3樣,3樣都出事既時候真係投訴都冇用,我唔想比人加料, 埋單198蚊,比200蚊,等極唔找錢,廢老經理又發表偉論「咪找緊比你囉」結果都係冇找,唔緊要寫多樣,我都唔明白你憑咩覺得自己值得收貼士

行到去佢counter個廢老經理見到我地掉頭走
搵唔到同事安排入座又死死地氣行過黎