這間餐廳位置較隱蔽,位於暗角位但不難搵,店舖雖然細細間,但食物質素整體都不錯!因為疫情的關係,當天去到不用排隊就有位啦!叫左招牌芝士牛堡和魚堡,最出色嘅係塊漢堡包皮,鬆脆可口,絕唔係又乾又淋,而且仲好足料,個人覺得魚堡相比牛堡吸引,所採用嘅不係平時吃到嘅超薄急凍魚柳,而是超厚魚塊,整體都不錯👍🏻以西環地區價錢算抵!再叫左個食漢堡必配搭嘅薯條,仲要係黑松露薯條🍟勁多黑松露,不過個人認為咸左少少!門口仲有一幅好靚既塗鴉牆比你打卡✨📸Cheese BurgerCheese BurgerFish BurgerBlack Truffle FiresBattered Onion Rings

Cheese Burger
Cheese Burger
Fish Burger
Black Truffle Fires
Battered Onion Rings
2020-08-15
$100 (Lunch)