2019-04-20 412 views
今日同朋友仔一齊嚟到深水埗搵食行過見到千之味呢間細細間嘅日本壽司店!見到門口份menu都幾吸引,即刻入去試下!見到d壽司價錢好抵食!三文魚、北寄貝、鰻魚都只係18蚊2舊!😱我地叫咗三文魚、劍魚腩、油甘魚、帶子、甜蝦同北寄貝!所有嘢都好新鮮!甜蝦好鮮甜!三文魚好肥美!油甘魚好香!帶子好大隻!真係物超所值呀!🦐🐟🦑食日本嘢點少得我最愛嘅海膽,呢度仲有蟹膏蟹肉壽司添!海膽好大一片☺️好滿足蟹肉絕無欺場,唔係用蟹柳架!🦀卷物方面我地叫咗火龍卷同三文魚海膽卷!火龍卷賣相100分,真係成條龍咁上枱🐉滿滿蟹子加上炸蝦真係好好味!海膽三文魚卷每舊都足料,鐘意海膽嘅朋友千祈唔好錯過!我地仲叫咗蟹子沙津,35蚊大大碗!超抵玩!🥗🥗食飽飽仲有甜品雪米糍送👍🏻👍🏻👍🏻

我地仲叫咗蟹子沙津,35蚊大大碗!超抵玩!🥗🥗

食飽飽仲有甜品雪米糍送👍🏻👍🏻👍🏻