2017-05-09 65 views
今日去官塘返工, 一個星期第一日, 唔食一餐好西邊有動力做到星期五同一位同事去食飯, 因為官塘附近好多工廈, 所以有好多食店午餐都係大排檔方式經營. 但係天氣太熱, 完全唔想食中餐, 上網一search inside kitchen, 命運就帶左我地去依間餐廳一入到門口就俾左我地一個好舒服感覺, 一D悶熱感覺都冇, 令到人好放鬆, 位同位之間唔好有空間, 可以令每個食客都好有獨立空間服務態度好好, 一入門口就問我地會唔會太凍, 需唔需要轉位置, 值得一讚送上menu後, 唔會位定定俾壓力你快快點菜, 可以慢慢諗想食咩, 好岩有選擇困難症的我我叫左西班牙黑毛豬豬鞍架+意粉, 同事就叫左澳洲西冷(7成熟)+意粉, 叫多左一個沙律同焗蠔, 個個lunch set都希跟湯

蘑茹湯
蒜蓉包
田園沙律
新鮮空運澳洲西冷
法式芝士煙肉焗蠔
西班牙黑毛豬豬鞍架
2017-05-08
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$80 (Lunch)
蘑茹湯
蒜蓉包