2017-03-21 1793 views
本身約左朋友去尖沙咀重慶大廈食印度菜,可惜朋友突然要OT一粒鐘,咁我唯有去接朋友收工啦,所以無啦啦老遠去左銅鑼灣。由於太想食印度菜啦,即刻上網望下邊度有,求其揀左間碰碰運氣 。地點係時代廣場附近,樓上鋪,又近地鐵站,好方便。印度菜角,外層層皮唔熱唔脆,似係預早炸定,入面餡料以菜為主,所以味道好素,就算點埋個醬汁都冇咩味咖哩牛腩,牛腩夠稔,但咖哩汁唔夠濃,所以唔夠入味。芝士烤餅,無芝士味,似普通烤餅菠菜薯仔,朋友話未見過呢款菜式,想試下,點知就中伏左...本身一pat野咁已經冇口感可言,仲要味道怪怪咁,唔似菠菜又唔似薯仔,定係太正宗我食唔慣呢?不過勝在價錢唔貴,話晒銅鑼灣嘛,下次搵食都係睇清楚食評先好揀啦....

咖哩牛腩,牛腩夠稔,但咖哩汁唔夠濃,所以唔夠入味。

芝士烤餅,無芝士味,似普通烤餅