之前成日見到間野好多人食,諗住同個fd試下好唔好食!好啦我同fd叫左個博多豚骨拉面,如果我冇理解錯既話應係有豬骨湯,但唔知點解飲落d湯d味好怪,完全唔似豬骨湯,似係濃湯寶(仲要唔係豬骨味)。之後成碗面份量又少,得果一舊叉燒一隻蛋,舊叉燒一食就知奶野,成舊肥肉,完全食唔飽。好啦,之後埋單果陣比張單我睇,兩個餐加埋138蚊仲要加一即係總數151.8,我比152蚊佢佢收左之後唔找錢,當冇事發生。認真講,我知兩毫子好多地方都用唔到,但係你禮貌上都要拎過泥問我地要唔要架,好似當冇左回事,我真係覺得好有問題,d服務員態度咁仲要收加一⋯⋯總括而言,間野真係好難食,仲要d服務員完全冇禮貌可言
總括而言,間野真係好難食,仲要d服務員完全冇禮貌可言