2019-11-07 1544 views
一句講哂,睇圖!!Menu 上寫「 $188/斤係只限清蒸,其他食法加$100」咁我地原先睇到呢句都冇問題,因一心想清蒸。.⚠️但原來清蒸【原隻】上仍然加100蚊⚠️.唔想蝕比佢咁就被迫【斬件】上!但係明顯少左一隻蟹鉗!同埋4舊較位!!呢隻同我講4.6斤?? 咁中間較位一定唔只4舊!!.同埋我叫菜苖!比白菜仔我???d 灰衫職員仲要一口咬定一定係【菜苗】!.叫左一碗白飯又唔比,等左成十分鐘,見住佢廚房出左一碗白飯咪提佢,話我地都等左10分鐘未上,灰衫肥女人話煮緊🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️我地話我地明明見住你拎左碗白飯出黎,你地白飯一碗一碗煮架?.食到成吐氣,下次?不了
一句講哂,睇圖!!
⚠️但原來清蒸【原隻】上仍然加100蚊⚠️
唔想蝕比佢咁就被迫【斬件】上!
食到成吐氣,下次?不了
偷工減料長腳蟹