愈忙愈要食好啲!勁壓工作,今日決定同老公放個假,食個愜心晚飯  💥💥  我哋選咗銅鑼灣嘅iza'bis西餐。✅海鮮桶,超正!💰$768🦞一個活加拿大龍蝦,活青口,扇貝,魷魚,新薯同甜粟米都會畀你!每一啖嚼落去都會感受到深海嘅鮮味。整盤都充滿咗海洋嘅恩賜,好豐富,好滿足!💁‍♀️✅新英倫式周打蜆湯 🦪甜鮮嘅蜆隻隻都大粒豐滿,湯底深入鮮味,食咗一髻就知卷舌。完全打中我呢啲愛味新鮮嘅食客🙆‍♀️✅意大利雜菜湯 🥣湯裡嘅新鮮雜菜精心燉出佳味,飲落去簡直係攝心之行!當個疲倦嘅一天落幕嗰刻,一鍋滋湯就真係所有困憊嘅解藥!✅高檔海鮮拼盤 🦐一盤跆有新鮮嘅海中蝦,鮑魚同花枝片,肥美滿口!實彈鮮嫩,配上醬料,仲多嗰份醬香。總括而言,呢間餐館嘅晚飯真係超出色!每樣菜式都食得出用心同誠意,服務亦都好好,環境舒適。👍實街坊價,但質素絕不含糊!如果你喺銅鑼灣唔知道食咩好,呢度就係你嘅唯一選擇啦!
✅海鮮桶,超正!💰$768🦞
✅新英倫式周打蜆湯 🦪