2020-10-26 972 views
攸桐爸同攸桐媽好耐都無拍拖啦!.今日攸桐爸好好呀!陪咗我去做個treatment,做完之後,我哋都好餓呀!於是睇下附近有啲咩好食啦!.由於之前攸桐媽都係灣仔返過工,所以就介紹呢間好嘢比攸桐爸試!.江仔記粉麵專家📍銅鑼灣堅拿道東2號地舖.牛筋撈麵呢個真係好正呀!牛筋好入味,又夠哂“淋”!食時唔覺得好舔口!但食飽飽之後,你會感覺到個口會好有膠質咁!真係好回味!.腐乳通菜呢果菜又係好脆口!正!.所以今日攸桐媽又無介紹錯啦!攸桐爸大讚呀!😋😋😋😋 #攸桐媽飲飲食食遊蹤 #攸桐媽 #zozimama #攸桐媽媽遊樂團 #三桐攸 #媽媽之日常 #hkmami #hkmama #hkmamablogger #hkmamiblogger #親子blogger #親子KOL #hkkol
攸桐爸同攸桐媽好耐都無拍拖啦!
江仔記粉麵專家
📍銅鑼灣堅拿道東2號地舖

腐乳通菜
呢果菜又係好脆口!正!

所以今日攸桐媽又無介紹錯啦!攸桐爸大讚呀!😋😋😋😋

腐乳通菜