2022-12-13 3632 views
今日去左古今食佢地好有創意嘅壽司😋佢哋嘅壽司唔單止個名都特別過人,連個造型都好Instagamable😂啱曬我依D港女埼玉網燒牛舌👅👅 💰$78牛舌係我哋每次見到menu有都必定會嗌嘅item👅而古今嘅牛舌串燒水準唔錯🤭牛舌厚度適中,好有咬口。師傅將牛舌燒得爽口彈牙唔會太韌,咬嘅時候仲有肉汁添呀!🤤海老天婦羅🍤 💰$88🍤海老天婦羅即叫即炸,粉漿唔會太厚,咬落爽脆之餘仲唔會太油膩。(中間係金龍卷,兩邊係蜘蛛)蜘蛛🕷️ 💰$103另一道必嗌嘅就係今餐主角—蜘蛛🕷️蜘蛛係一個吉列蝦壽司🍤吉列蝦新鮮炸好再做卷物,咬落好爽脆!吉列蝦卷上面嘅三文魚都好新鮮😆出面好多餐廳嘅吉列蝦卷食落去D炸蝦同飯一樣淋patpat🤢但係古今做到食落去隻蝦仲好脆👍🏾值得一讚金龍卷🐲 💰$105一個係一個軟殼蟹手卷🦀,不過相比起就冇蜘蛛咁脆口,但係入面嘅餡我幾鍾意,牛油果🥑同埋青瓜🥒食落都幾清新。紅粉佳人🏮 💰$118最後一款壽司我哋揀咗紅粉佳人🥹入面卷左辣味三文魚,壽司上面係吞拿魚蓉,再加左d薯片碎同三文魚籽,食落好脆口,係一個好有層次感嘅壽司🍣今次嘅用餐體驗,都係一如既往嘅愉快。壽司嘅款式好有創意,同埋選擇都好多!有

埼玉網燒牛舌👅👅 💰$78

埼玉網燒牛舌
埼玉網燒牛舌

海老天婦羅🍤 💰$88

海老天婦羅

(中間係金龍卷,兩邊係蜘蛛)

蜘蛛🕷️ 💰$103

蜘蛛

金龍卷🐲 💰$105

紅粉佳人🏮 💰$118

紅粉佳人

今次嘅用餐體驗,都係一如既往嘅愉快。壽司嘅款式好有創意,同埋選擇都好多!有機會都會再返嚟試其他款式嘅壽司😆

味道 :⭐️⭐️⭐⭐
性價比:💸💸💸💸