之前日頭上嚟飲過兩次野氣氛都好好,今晚朋友同我慶祝生日嚟左呢度😍本來係book咗入面餐廳,但係最後都係比出面嘅氣氛感染左所以出咗出面食😆outdoor bar呢度主要淨係食小食為主,不過款式都算多,我哋叫咗四個:個泰式炸蝦春卷最好食🤤炸得好香口👍🏻配埋佢個蛋黃醬味道好夾好好味!😋安格斯牛柳串,呢個都唔錯牛柳吾un,上面有啲沙嗲醬咁味道幾特別😋,不過就略嫌淡左少少~炸risotto ball係將啲risotto 搓成一個個波咁去炸,呢個都幾好食不過d醬如果可以濃味啲就更加好~🧐燒八爪魚配酸忌廉醬🐙味道就一般般冇乜特別,不過勝在啲八爪魚肉吾會un ~另外佢哋可以叫入面餐廳嘅甜品出嚟食,反而甜品好有驚喜!個檸檬蛋糕配檸檬雪糕好好味好Fresh!側面仲有啲好甜嘅梨,成個dish好清新好好味!🤤👍🏻另外叫咗個佢哋嘅招牌甜品出chocolate cake,呢個又係好好味,朱古力味好濃大有少少苦苦地咁又唔唔會太甜,啱晒我呢啲朱古力迷!😍🤤👍🏻總括來講食物質素幾好,最重要係呢度嘅環境氣氛已經贏晒!對住個好靚嘅夜景真係好relax~☺️🍷如果想同朋友傾計飲嘢食下小食咁呢度絕對係一個非常好嘅選擇~👍🏻😄