2022-04-18 470 views
貪呢度係PP入面,約人超方便,地方感覺是寬敞的,chill & casual! 百幾蚊食個Brunch可以當埋lunch食,食物質素中上,我覺得性價比很高。我叫左個配smoked salmon 的brunch set, 樣樣野都幾好食,麵包兩片,熱,牛油用我最愛的總統,牛角酥正常,煙三文魚好食,牛油果好香甜,soft boil egg, 兩片芝士,仲有一杯唔甜的yogurt with granola & fruits, 相當豐富, 份量咁多,完全食唔哂,食物選擇算健健康康。最後仲可配一杯hot beverage, 揀左要一壺 chun mee tea, 用茶壺上真係加分。如果同朋友來可以慢慢坐,假日lunch time黎唔洗排隊入,岩哂我呢d唔鐘意排隊食野既人。 務服態度好,有好自然的笑容。加埋一$170, 我覺得呢個地點同食物真係係非常ok!
Brunch
Brunch