一入到門口就有幾隻貓貓喺度迎接我地🥰 都好乖肯俾人摸嘅~特別黑色嗰隻好活躍成日跳嚟跳去😆 至於野食,首先賣相已經好吸引🐱個飯真係有「貓樣」架~ 而味道都唔錯,特別係畫貓用嘅黑芝麻醬(開頭以為係朱古力醬😂),加埋牛肉飯個汁撈飯嚟食真係一流👍🏼 份量唔算特別多,但都食得飽😋食完正餐店員突然攞咗個甜品出嚟,原來係朋友仔預備嘅生日驚喜🥳 個心太軟真係好好食,唔係好甜嗰隻🍫 一啲都唔膩~ 食飽飯都仲食得落🤤 聽講店員仲好貼心,預備驚喜嗰陣仲問我朋友HAPPY BIRTHDAY想要咩字體🤣總括嚟講係一次幾滿意嘅用餐體驗😋 唔知點解Open Rice有咁多差評😕 建議大家都係自己試下啦~

和風牛肉貓飯

心太軟