2018-06-02 2812 views
很久沒有來DK了~今次再來也是被老闆的創意吸引著~~~今期Tea set的主題是「擁抱潘多拉」Embrace Pandora 包含了五款鹹點~脊燒牡丹蝦(1隻)+ 薫鯖魚酥(2件),我嘅comment係超級香之餘~又香口,5款鹹點中,我最欣賞呢個迷你穀物法式牛角包 (2個)+濃香沙樂美腸,牛角包很鬆軟,香香的牛油味👍🏻鮮味紅莓蟹柳沙律~~好Fresh 架!紅莓又好多汁甜點方面,有繡球花造型的「豆蓉藍莓繡球花杯子蛋糕」、「豆蓉紅莓玫瑰花杯子蛋糕」好靚仔嘅「八哥朱古力」、伯爵茶馬卡龍柚子蛋糕 (清新的柚子味👍🏻👍🏻不會有膩感)杏仁蝴蝶酥及芝士黑椒蝴蝶酥🤤🤤🤤還有好好味又養顏嘅「海燕窩奶凍」加埋日本的藍莓酵素,味道好夾成個Tea set靚就不用多說啦~~仲影左好多相食物份量都唔少,食到好滿足,有啲仲要打包添🤗🤗 $298/人 加一(*2人起)
很久沒有來DK了~
今次再來也是被老闆的創意吸引著~~~
包含了五款鹹點~

鮮味紅莓蟹柳沙律~~好Fresh 架!紅莓又好多汁

好靚仔嘅「八哥朱古力」、伯爵茶馬卡龍

柚子蛋糕 (清新的柚子味👍🏻👍🏻不會有膩感)

杏仁蝴蝶酥及芝士黑椒蝴蝶酥🤤🤤🤤

成個Tea set靚就不用多說啦~~仲影左好多相