2017-08-06 834 views
由於時間關係,事旦揀左呢間,當事旦揀o既時候,就會覺得唔好食都抵死,因為無做功課《雖然有做都未必有好野》,叫左【無骨】海南雞飯好似58蚊,小食拼盤118蚊,加三色冰12蚊。。個海南雞唔知點解個雞脾位有骨,可能佢懶得去啦,但事旦啦,咸左小小《可能我食得比較淡》將佢當做普通雞飯無問題o既,雞肉係幾滑o既,本身都無諗住寫食評,所以無影。。。點知拼盤裡面個樣酸辣鳳爪令我要寫。。個鳳爪難食到。。。唔知佢係白灼鳳爪連水“不”上黎定慳錢所以泰色辣醬溝水,真係好很難食,除左水,泰色辣醬我完全食唔到佢有落其他味,有邊個試完個鳳爪話好好食o既我比返20蚊佢【認真,請對得住自己良心先好,哈哈】。。成間鋪貼住連續七年米豬蓮,一係就係佢地自己貼一係就係米豬蓮個幾條友年年都只係一人叫一碗麵而覺得好食到要比佢入圍。。完『p.s 我無食麵』
『p.s 我無食麵』