2015-04-25 850 views
Friday Nite ~ 屋企冇飯開~邊度食好? 沙田友的我第一個就會想陳根記 (沙田友的情懷之一😂)7點幾去到~坐爆哂😰又肚餓下就轉隔離個間唔駛等位既樂園呢間成十年冇食過啦~一坐低~ 問侍應姐姐有咩啤酒特價就叫支$16 獅威飲啖先~~😓淡如水睇下有咩食先😂😂😂睇完都係叫例牌野* d姐姐做又36,唔做又係36心態~ 吹佢幾次野食等左半個中~ 都係得一冷淡回應: 黎緊架啦~*😓😰😓😰😓😰終於有得食~椒鹽鮮魷~炸得略油身,唔太脆,魷魚算好食👍潮式拼盤$75~都幾足料,有鵝件,紅腸,金錢肚,墨魚片等等叫多2支青島~($19)好飲好多~😍後加生炒排骨Oh~~排骨炸太耐,好干總結: 沙田大排檔始終都係陳根記 最好食 !😅 呢間上菜慢又漏單(隔離個枱情侶都同我一樣 ,等左半個中😓)叫姐姐拎辣椒醬,佢聽完冇反應都係自己拎😂😂
7點幾去到~坐爆哂😰又肚餓下
就轉隔離個間唔駛等位既樂園

呢間成十年冇食過啦~
一坐低~ 問侍應姐姐有咩啤酒特價
就叫支$16 獅威飲啖先~~😓淡如水

睇下有咩食先

😂😂😂睇完都係叫例牌野

😓😰😓😰😓😰

終於有得食~
椒鹽鮮魷~炸得略油身,唔太脆,魷魚算好食

👍潮式拼盤$75~
都幾足料,有鵝件,紅腸,金錢肚,墨魚片等等

叫多2支青島~($19)
好飲好多~😍

後加生炒排骨
Oh~~排骨炸太耐,好干

總結: 沙田大排檔始終都係陳根記 最好食 !
2015-04-24
  • 潮式拼盤