2022-03-30 1042 views
中學年代好鍾意同同學仔嚟Dan Ryan 、尤其是鍾意呢度嘅鬆餅鬆餅!今日係weekday 所以有午市套餐供應!午餐選擇唔算多而且係比較簡單嘅菜式 餐廳職員話係南瓜湯、但我完全諗唔到有南瓜嘅味道、似甘筍湯多啲!唔知係咪朋友到咗先、麵包籃只有一個鬆餅、兩個麵包、記憶之中以前係每人有一份每款有兩件?之後問職員可唔可以refill兩個鬆餅佢話每人只可以refill一次淨係俾咗一個我、如果一坐低每人應該要有一個、咁即係佢比少咗一個我哋啦而且鬆餅同兩款麵包都好硬、以前咬落係好鬆軟嘅叫咗費城牛肉三文治配薯條!一上到枱我簡直係O嘴、點解我心目中嘅費城牛肉三文治變咗做肥牛熱狗?啲牛肉一食落去完全係肥牛!我冇諗過比成$160你會俾個肥牛熱狗我!而且薯條份量比以前少咗好多 另外一款叫咗海鮮意大利飯、海鮮食落唔新鮮、重點係啲意大利米好似食緊軟飯咁食咗一半就冇食 😣餐飲揀咗滴漏咖啡、咖啡味都算濃郁!總括嚟講唔會再嚟呢度第二次!性價比太低了完全唔值咁嘅價錢

而且鬆餅同兩款麵包都好硬、以前咬落係好鬆軟嘅

食咗一半就冇食 😣

餐飲揀咗滴漏咖啡、咖啡味都算濃郁!

總括嚟講唔會再嚟呢度第二次!性價比太低了

完全唔值咁嘅價錢