2018-07-15 11449 views
同班friend唱完K七咀八舌討論食咩之際。。。竟然畀我哋見到韓舍晚市放題+酒店自助餐,咁豐富啱曬我地尼班餓鬼格局同自助餐差唔多 水煮魚 人參雞湯 ⋯樣樣都好吸引 由邊樣食起好呢仲有冰鎮海蝦及藍青口自助沙律吧 配搭多樣化 蔬菜新鮮食完一輪熟食、主角韓式宮廷海鮮鍋隆重登場,我地叫左泡菜湯底(叧外有豬骨湯底),好足料、有龍蝦,麵包蟹,貴妃蚌,花甲,鮑魚⋯等等,好鮮味!飲品多選擇,汽水,果汁,花茶,連日本清酒都有,味道仲要不錯,如果想三五知己啤一啤、可以加錢、啤酒仲要好夠凍壽司魚生種類都好多選擇、 壽司飯唔會好大舊 一啖一口 刺身方面 我最喜歡白豚肉 非常鮮味、 入口肥美 灸燒長蟹柳 加咗沙律醬 紫菜 日本醬油 味道超夾 而且勁好味龍蝦夠大隻,啖啖肉,肉質爽口鮮甜新鮮程度滿分隻蟹爆哂膏,好香滑 真是令人回味甜品DIY 自製綿花糖好玩又好食大家都大滿足捧住個肚,下次再同拉大隊再擦餐
同班friend唱完K七咀八舌討論食咩之際。。。

仲有冰鎮海蝦及藍青口

自助沙律吧 配搭多樣化 蔬菜新鮮

壽司魚生種類都好多選擇、 壽司飯唔會好大舊 一啖一口

刺身方面 我最喜歡白豚肉 非常鮮味、 入口肥美

龍蝦夠大隻,啖啖肉,肉質爽口鮮甜
新鮮程度滿分

隻蟹爆哂膏,好香滑 真是令人回味

甜品DIY 自製綿花糖好玩又好食
大家都大滿足捧住個肚,下次再同拉大隊再擦餐