2017-12-11 816 views
整完頭髮,又未到食晚飯時間,周圍行發現呢間外賣點,價錢好大眾化,叫左兩隻醉雞翼食(冇影到相),超好味,所以飯後我又再次折返光顧,外賣返屋企做宵夜。麻辣雞翼尖13蚊12隻,超入味,辣度係似X仔米線中辣咁,不過我平常都係食小辣,所以食到個嘴紅晒腫晒,好鬼刺激😂😂😂😂。麻辣蓮藕片18蚊一大盒。佢冇雞翼尖咁辣,但都係咁入味好同爽口,刀功好勁,每片蓮藕片厚薄都一樣,口感一流。又平又好食醉豬手15蚊2件,大大件,一打開個盒已經嗅到d花調酒味,酒香撲鼻,未食已經好期待啦。豬手整得好乾淨,無毛,最怕有毛睇見都唔想食。D肉好淋,但唔算多肉。佢d食物一盒盒好整齊咁放係雪櫃。感覺乾淨。可惜只有外賣,如果有堂食一定幫親。

醉豬手15蚊2件,大大件,一打開個盒已經嗅到d花調酒味

佢d食物一盒盒好整齊咁放係雪櫃。感覺乾淨。

可惜只有外賣,如果有堂食一定幫親。
2017-12-08
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$50 (Last Night Supper)
  • 麻辣雞翼尖,麻辣蓮藕片