2020-01-08 116 views
呢間餐廳之前喺附近食午餐嗰陣就已經有留意過 係串燒任食 平時坐低食串燒都要二十蚊串起 覺得喺度任食一定可以回本 但竟然超出驚喜嘅係我哋唔止數量上回本 佢嘅質素亦都非常之高原來呢度好特別係自助串燒機 你揀完食物之後店員就會好有禮貌咁樣介紹畀你聽個儀器係陣間點用 而且佢哋都會希望你保持清潔我覺得呢段好欣賞佢哋嘅朝己亦都唔會油立立 食嘅期間又唔會有好多油煙走出嚟 好欣賞講返啲食物先 要回本當然一定係食肉類啦有和牛牛柳, 紐西蘭牛西冷, 美國牛肋腩牛舌, 荷蘭豬五花等 牛柳同牛西冷都好有牛肉味 而牛肋腩就會多咗一種咬口牛舌軟淋淋正 豬五花唔會超肥但係帶有油脂好香口另雞軟骨墨魚咀台灣腸都係我推介食物仲要包埋飲品任飲 仲有唔同醬汁比你揀 同朋友食咗差唔多40串 應該係絕對回本 重點係質素好有驚喜一定要大力推介 like佢地仲會送雪糕

講返啲食物先 要回本當然一定係食肉類啦
有和牛牛柳, 紐西蘭牛西冷, 美國牛肋腩
牛舌軟淋淋正 豬五花唔會超肥但係帶有油脂好香口

另雞軟骨墨魚咀台灣腸都係我推介食物