2018-08-01 913 views
趁住假日同朋友去中環海旁吹吹海風,點知烈日當空,熱到成身汗,最後快速離開過左IFC食tea,我地簡來簡去都唔知食乜好,最後經過呢度見到有素菜burger就決定食呢間,因為素菜burger唔係度度有得食,好彩咁岩有人走,立即就坐左係度,我地叫左2個素菜burger同1份薯條,我飲蜜桃冰茶,朋友就飲mocha,食物來到當然相機食先,之後正想selfie一刻,waiter好主動話幫我哋影相,仲一口氣影咗十幾張,waiter有禮貌又好人影完相立即食burger,burger放滿菜好厚身,咬落去d菜多到差d跌哂出來,係小汁左d,如果多返d汁應該更好味薯條熱辣辣先好味,條條都熱到辣口,正蜜桃冰茶唔算好凍,好彩都唔算好甜!!整體唔錯!!

薯條熱辣辣先好味,條條都熱到辣口,正

蜜桃冰茶唔算好凍,好彩都唔算好甜!!整體唔錯!!

Type of Meal
Tea