2019-05-20 653 views
噚日 (19-5-2019 Sun)同老公食完南國小喫嘅冷糕後,佢話可以食一個麵做lunch,我睇見呢間有好多冬甩,咁呢間係食甜品o架?但老公都話行嚟睇,原來有麵嘅,咁不如呢間啦,攞張飛先.喺等嘅時候,老公睇吓menu有咩食,見到有個$68.00嘅鍋燒雞(黑椒/柚子)+迷你秋葵茶漬飯2碗+餐飲兩杯幾抵,於是決定要呢個.坐低後,自己填表,兩杯餐飲就要凍檸水同凍檸茶,等咗分鐘,所有嘢都到齊,鍋燒雞我哋係揀柚子味嘅.鍋燒雞外面已經唔脆,雞肉嫩,柚子味跌晒落底.迷你秋葵茶漬飯呢,睇見兩碗嘅茉莉花茶一多一少,而佢係熱騰騰,口感正常,但我哋好似飲唔出茉莉花茶味.最後兩杯嘢飲,原來佢哋另上嘅糖漿係黑糖糖漿,唔太甜,要倒多啲至飲到黑糖味.衛生:喺等嘅時候,睇吓冬甩,卻發現櫃入面有隻細烏蠅.服務:我哋一直等,聽唔到佢叫咩No.,老公上前問,至知原來佢叫咗我哋後面嘅No.佢實在太細聲喇.抵食係2.8分

於是決定要呢個.

坐低後,自己填表,

鍋燒雞外面已經唔脆,
鍋燒雞
迷你秋葵茶漬飯
而佢係熱騰騰,口感正常,但我哋好似飲唔出茉莉花茶味.

最後兩杯嘢飲,
凍檸茶同凍檸水
原來佢哋另上嘅糖漿係黑糖糖漿,
黑糖糖漿
唔太甜,要倒多啲至飲到黑糖味.

衛生:
喺等嘅時候,睇吓冬甩,卻發現櫃入面有隻細烏蠅.

服務:

抵食係2.8分
2019-05-19
Waiting Time
12 Minutes (Dine In)
$37.5 (Lunch)