2020-04-11 208 views
今日有嘢做去咗大坑🐥朋友介紹我食呢個源品車仔麵有幾搞嘢喎🤣佢有腸粉做底嘅選擇 第一次見到人哋車仔麵係可以揀腸粉底😲😲其他人呢我見到就一係揀腸粉第一係就揀撈麵底 我諗佢呢兩樣野應該係最出名套餐呢非常之抵$46有三個餸仲包埋嘢飲🤭首先講吓個腸粉底線 腸粉都相當之幼滑 佢個花生醬相當之出色 佢係比起普通花生醬呢冇咁杰身嘅 偏甜同腸粉嘅味道好夾👍🏻👍🏻對比之下呢嗰個米粉湯底呢就失色好多啦 但係有樣嘢呢好抵讚嘅佢好足料嗰三個餸呢真係幾多有種食唔晒嘅感覺🙈🙈🙈另外個招牌寫住話咖啡奶茶都好出名一定要試試 咁我就試咗佢個熱奶茶嘅 又真係好香好滑❤️奶味比較重茶味相對較輕 鍾意茶味較濃呢可能就會覺得佢偏淡啦 佢仲有多士嘅選擇 我見到好多人都有嗌多士 下次等我都試吓先😚😚
今日有嘢做去咗大坑🐥
朋友介紹我食呢個源品車仔麵