住左係荃灣咁耐都冇食過呢間餃子店,每次經過見到都好多人排隊,好似好好味咁😜今日同男朋友終於一試,我地大概三點幾去到,以為應該冇咩人等位,點知都係好多人排緊隊!大概應該等左十五分鐘到,其實佢都叫得快,都唔算等左好耐既🤔🤔一入到去我地兩個人就叫左六隻韭菜豬肉餃同傳統四併(韭菜、白菜、椰菜、芹菜)。🎈傳統四併🎈韭菜豬肉餃其實佢每隻水餃都好大粒,基本上食左四隻到就已經飽飽地,好彩有男朋友包底😳同埋佢好足料,最欣賞佢既韭菜豬肉餃,因為個人都幾喜歡韭菜個隻味,所以覺得佢入面既料特別香😚至於傳統四併就睇你想唔想試多啲唔同既款,如果四個味道都係鐘意既,就可以試下!再講下佢既湯底,真係又濃又好味🙆‍♀️佢既魚膠湯底配埋水餃真係冇得頂,我係飲哂成碗既湯😂😂我覺得呢間餃子屋係我會再黎食既,但會揀啲少啲人排隊既時間,試下一啲新款口味既餃子🥟例如粟米香菇豬肉餃同香菇木耳雞肉餃🙈🙈

🎈傳統四併
傳統四併

🎈韭菜豬肉餃
韭菜豬肉餃

2019-01-13
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea