2017-10-04 103 views
同朋友都未食過雞煲 所以想搵左好耐 最後決定食吞pot係油麻地新開嘅分店試下😝呢間店係樓上21樓 算高層 係旺中帶靜嘅感覺 我地簡左窗邊位 可以係高處睇到彌敦道繁華嘅鬧市 兩個女仔 一見到花膠雞煲就好想食😍😍 係難得可以係出面街食野都咁補🙈 真係第一次係出面食咁健康嘅食材😆花膠好滑 半隻都有幾多花膠 係真才實料👍 雞完全唔同平時出面食飯個d 感覺 有種好新鮮 嫩口嘅感覺😍 好好食!最令我欣賞嘅係佢嘅湯底,夠濃郁 好似呀媽煲d 雞湯🤤 平時唔會想食d味精湯底,但今次我飲左成碗 好有住家湯嘅感覺👍👍👍 雖然價錢係最貴 但我覺得絕對值得一試😆呢個都係間店嘅賣點 係新鮮炸嘅響鈴! 仲要入面有流心芝士!未食過咁好食架🙈 一碟有8粒鮮蝦雲吞~皮薄包住大大粒蝦👍間店服務態度都好好 員工成日主動問我地洗唔洗加水😆貼心😝下次要帶屋企人食先得😆

芝士炸嚮鈴

鮮蝦餃

一碟有8粒鮮蝦雲吞~皮薄包住大大粒蝦👍

間店服務態度都好好 員工成日主動問我地洗唔洗加水😆貼心😝

下次要帶屋企人食先得😆
縲片花膠雞煲(半隻)
調味料
2017-10-03
芝士炸嚮鈴
鮮蝦餃
縲片花膠雞煲(半隻)
  • 花膠雞煲