好出名既煲仔飯店🍚想食好耐🤩聽講有時會多人到要坐出去馬路邊架😳我平日7:00前黎到 難得地仲有好多位!😌🍚白鱔滑雞煲仔飯 $115為左佢而黎😍落單個時員工話白鱔要加多$10...但menu明明寫住白鱔滑雞$105 唔知點解😟好多鱔有4-5舊!肥美唔腥😍朋友唔食 我啪晒😁滑雞好腍!出色😚覺得個飯濕左d🤏🏻飯焦好脆卜卜 米香味好重👻整體黎講 呢度既餸係足料同出色過嚐囍👍🏻飯焦都係出色d👍🏻佢細煲同少飯過嚐囍🤔而嚐囍飯既質素就更好🤔🦑椒鹽鮮魷 $95夠鑊氣熱辣辣🔥惹味 外皮香脆 鮮魷新鮮爽口😚🥘啫啫滑雞煲 $90比想像中冇咁惹味 可能因為佢唔辣🤔覺得煲仔飯d雞肉質更好😆竟然有好多豬膶😍朋友都係唔食我食晒😚配炒香左既洋蔥🧅好正👻
白鱔滑雞煲仔飯
🍚白鱔滑雞煲仔飯 $115