2024-04-03 74 views
我一直都好鍾意食越南嘢,今日走到嚟呢間越南舖頭係因為見到間舖頭入面裝修好越南風格然後上網睇間食評都唔錯,所以就入咗嚟一入門口已經覺得自己好似身處咗喺越南入面咁,打開個Menu睇,覺得好多嘢食,唔知點樣揀好之後我就揀咗兩個主食,一個係三餸牛肉湯檬,同埋一個河內蝦仁米紙卷,拼多個雞湯浸蘿蔔想講呢間餐廳入面嘅牛肉湯同雞湯都非常出色,特別係個牛肉湯就一路食一路飲,本身叫咗杯熱菜蜜都飲少咗因為真係好好味牛肉味好濃郁米紙卷亦都非常好食,個蝦仁好爽,入邊啲粉絲都好有味,食到好飽。見到間餐廳去到夜晚九點都仲好多人來食宵夜,就知道間餐廳都好受歡迎非常推薦

然後上網睇間食評都唔錯,所以就入咗嚟

因為真係好好味牛肉味好濃郁
非常推薦