2019-08-13 4076 views
今日要介紹比大家既係一間令人意想不到 水準幾高 係工廈內既台式餐廳😍 工廈果然唔會令人失望 呢到地方夠大 環境舒服 野食仲好正宗好好味添😋我地主食叫左和牛薯餅沙茶乾拌麵同鮮梅佐炸豬排肉燥飯🤤 和牛薯餅炸得外脆內軟 係很不錯既一個小食 乾拌麵既麵質比我想像中更佳 麵質彈牙有口感 撈埋沙茶醬同肉燥超惹味👅 鮮梅佐炸豬排肉燥飯上菜嘅時候店員會提你先食左粒梅開下胃 真係不得不讚一讚佢地呢粒梅 完全起咗畫龍點睛既作用 唔會過酸過甜 食落爽口 勁想食多粒🤤 炸豬排炸粉唔會過厚 整體質素很好😆另外我地叫左一個炸物拼盤 好豐富好抵食 入面有台式香腸 鹽酥雞 蝦捲 丸子同甘梅薯角😍 全部都好高質 特別欣賞佢哋既薯角炸得夠脆之餘 加上甘梅粉 酸酸甜甜 好滋味👍🏻點左正餐再叫飲品就有減$10優惠 我地就叫左鮮榨檸檬椰果多多 一大瓶2個人share都夠 飲落似益力多 夠冰涼 食完炸物飲好正👅最後因為呢到食物唔貴太抵食既原因 我哋仲叫左一份甜品 朱古力控當然係揀左巧克力脆片厚片土司🍫 有成5大片搽滿左朱古力醬既香脆多士同2球雪糕 超足料🍨 簡簡單單就夠哂好味 叫咁多野食 埋單都係$250 真係好抵食🌟

我地主食叫左和牛薯餅沙茶乾拌麵同鮮梅佐炸豬排肉燥飯🤤
和牛薯餅沙茶乾拌麵