2020-04-15 641 views
最近身邊朋友幫襯過呢間做緊生蠔優惠嘅餐廳,睇佢啲相搞到我個心囉囉攣,之後忍唔住過嚟探生蠔BB🤣🤣本來聽朋友講$10一隻生蠔都有啲唔係好相信,我諗$10生蠔貨色應該麻麻地,點知嚟到真係好驚喜😌😙😋啲生蠔好新鮮,質素一啲都唔差,真心推介一定要嚟食生蠔$10隻好抵👍🏻 我地2個人食左2打,都只係$140,平時係d超市買,價錢都唔止啦。之後叫左🦀餅& 波士頓龍蝦長通粉,真心推介⭐️ 呢度既蟹餅,好鮮甜,唔似出邊嗰啲溝左麵粉去整,呢間餐廳真係好有水準😌💗波士頓龍蝦長通粉長通粉煮得唔夠軟身,龍蝦汁就幾好味兩個都係我嘅至愛💗💗 真係好滿足😙好幸福😌我係openrice book枱,成張單有八五折優惠,好抵食‼️

生蠔

之後叫左🦀餅& 波士頓龍蝦長通粉,
Crab  cake

💗波士頓龍蝦長通粉
長通粉煮得唔夠軟身,龍蝦汁就幾好味
波士頓龍蝦長通粉

兩個都係我嘅至愛💗💗 真係好滿足😙好幸福😌