雅苑座

The Greenery
2020-07-09 3945 views
服務態度一流👍🏻我地一入到去坐低既時候,就即刻有人幫我哋啲袋同衫套上椅套,跟住啲水都上得好快!之後收碟嘅速度真係好快,一食完就差唔多有人會幫你收走隻碟,咁我哋張枱就唔會變得好迫👏🏻👏🏻跟住我哋嗰日係坐喺鋼琴隔離張枱,有人彈琴同唱歌,仲可以自己點自己鍾意既歌🥳🥳我哋都點左好幾首~個歌手唱得真係好好聽❤️❤️之後到啲嘢食啦,一開始我去食咗佢哋啲車仔麵😋😋😋味道真係幾好,尤其係個冬陰功湯底,夠味又唔鹹😍之後仲食咗個海南雞飯,啲雞冇骨,跟住啲飯仲要非常之好食,一啲都唔癡笠笠嘅感覺👍🏻後尾仲食咗個牛扒,入口即溶🤤🤤🤤🤤一啲都唔難入口!下次一定會再食返呢個❤️❤️之後就去咗食刺身壽司,個三文魚好好食!同埋有一條好長嘅蟹柳壽司,好特別~!嗰日仲送咗一隻大蝦同芝士帶子,勁新鮮又勁大隻👍🏻👍🏻尤其係啲甜品特別好食,果然係有自己餅店嘅酒店👏🏻👍🏻我食咗好多蛋糕同甜品😋😋😋😋至於雪糕就係Häagen-Dazs,有五種味—比利時朱古力、士多啤梨、雲呢拿、Cookies&Cream、綠茶🤤咁喺雪糕隔離呢就有即整嘅handmade pancake,就有原味同埋香蘭味,我真係極之推薦食呢個😋🤤啲料落得勁足,啖啖都係香蕉🤤😍
嗰日仲送咗一隻大蝦同芝士帶子,勁新鮮又勁大隻👍🏻👍🏻
跟住最好食就係佢哋最出名嘅蝴蝶酥!!有綠茶同原味~~❤️我食左好多塊!真係食左一次都會想食第二次🤤🤤🤤
係嘢飲方面其實都好多選擇,有最基本嘅茶啡同汽水,跟住仲有橙汁,同埋柑橘檸蜜,強烈推薦柑橘檸蜜,酸酸甜甜咁,但又唔會太膩,真係令人食慾大開😋🤤🤤
整體水準好好,強烈推薦!!❤️❤️❤️
2020-07-07
  • pancake