2020-12-28 898 views
疫情關係,聖誕節無得出街食大餐,唯有留係屋企叫到會外賣返嚟食!不得不讚隻火雞!望落去超有分量!最驚喜係肉質滑,多汁,唔乾唔鞋,味道都一流!無諗過原來火雞可以做到唔乾身仲要係外賣!而且個錫紙盒都有好多肉汁,撈飯/撈雞食一流!我哋仲叫咗個8人套餐,有8樣protein揀,4樣carbs,4樣snacks。又要讚下個豬肋骨,食落味道好香,肉質好鬆軟、唔乾身,仲送咗勁多薯條鋪底!份量好足! 青口意粉都好好食,食得出青口係新鮮、唔會腥!意粉係闊條麵,軟硬適中,配埋個汁食一流!個Carbonara 都係另一樣即刻俾人食哂嘅嘢!個意粉又係好好味,食得出廚師好比心機,完全唔會因為係外賣就hea做!一定會搵機會坐低堂食 總括嚟講,全部嘢都好好食。每個菜式都唔會敷衍你!100分呀呢個聖誕大餐!

仲要係外賣!而且個錫紙盒都有好多肉汁,撈飯/撈雞食一流!

火雞
8人套餐