超有鍋氣!大排檔風味 🍳 CherryChongbLevel 32021-07-202K views Follow 離遠都聽到炒野既聲~ 超有鍋氣呀!!!🤓我地叫Dinner Set waiter話唔岩食 仲可以自己轉菜式 價錢差唔多就OK~🥳 太好啦1餐廳就冇咩裝修 食呢啲地邊風味🤣店員仲會將洗完杯既水 潑出路邊😂真係買少見少🤣🤣🤣11我地自己簡左D岩食既 & 老闆仲送左碟菜比我地可能疫情生意難做 但都係香港冇左好耐既人情味呀~ 大排檔必點的豉椒炒蜆同椒鹽鮮魷 豉椒炒蜆好多汁 硯都算大同多肉 都冇咩沙👍🏻招牌乳鴿 招牌乳鴿豉椒炒蜆豉椒炒蜆椒鹽鮮魷椒鹽鮮魷揚州炒飯揚州炒飯炒菜炒菜The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare超有鍋氣!大排檔風味 🍳 泰源大排檔 https://s.openrice.com/QrKT0LdOz00Report Post Ratings4Taste4Decor3Service3Hygiene3ValueRecommended Dishes揚州炒飯豉椒炒蜆椒鹽鮮魷炒菜Date of Visit2021-07-16Dining MethodDine InSpending Per Head$150 (Dinner)