2019-01-16 13463 views
不嬲都鍾意約人係呢度食自助餐, 因為價錢大眾化, 唔使300蚊重有生蠔食, 但呢幾日天氣凍真係唔願郁點知見到佢哋又有新搞作, 推出個火鍋檔口, 即刻嚟試試 今次嘅生蠔雖然細細隻, 但係好juicy蟹腳好鮮甜,肉質都好嫩滑當然都有我最愛嘅片皮鴨, 唔使講保持一貫水準 即煮counter轉咗檳城喇沙, 都多選款, 麵有三款, 材料有蝦, 豆腐泡,尤魚,魚片. 我推介係佢哋過喇沙湯底, 因為椰香味濃, 非常開胃 主打目標佢哋有個火鍋檔口,我攞完食材之後, 員工會攞一個迷你爐畀我烚下烚下 食材好新鮮又多選擇我最鍾意嘅係鯇魚片, 因為肉質好彈牙, 唔會一煮就散, 有魚味 其他推介係佢哋嘅辣酒煮花螺 其實唔算太辣, 重點係啲花螺大大隻,但煲得啱啱好, 肉質好甜唔硬, 配搭嘅蘿蔔亦都好入味, 最終食咗幾大碗一講甜品, 即刻要啟動我第二個胃 我係麵包布甸嘅頭號fans, 桂花杞子糕唔係太甜, 食落好煙韌, 感覺好清新 除咗免費檸檬茶, 咖啡, 橙汁, 金桔汁供應徵外, 梗係要飲經典支裝汽水回本喇 除咗雪糕之外, 佢哋仲加推咗mega雪條食完生蠔魚生, 再打邊爐, 加埋汽水雪條 今晚實在太滿足
, 但呢幾日天氣凍真係唔願郁

點知見到佢哋又有新搞作, 推出個火鍋檔口, 即刻嚟試試
 今次嘅生蠔雖然細細隻, 但係好juicy
蟹腳好鮮甜,肉質都好嫩滑

當然都有我最愛嘅片皮鴨, 唔使講保持一貫水準

食材好新鮮又多選擇

其他推介係佢哋嘅辣酒煮花螺

一講甜品, 即刻要啟動我第二個胃
 除咗雪糕之外, 佢哋仲加推咗mega雪條

食完生蠔魚生, 再打邊爐, 加埋汽水雪條
今晚實在太滿足

Other Info. : 免費泊車, 生日有優惠
2019-01-16
$278.8 (Dinner)
  • 生蠔
  • 魚生