2023-04-24 361 views
今日放假同朋友嚟到馬灣 一間好有心思嘅小店餐廳 餐廳嘅老闆之前留車土耳其🇹🇷一段長時間喜歡嗰度慢活嘅生活同埋文化 將土耳其嘅點滴帶黎呢間小店呢間小店嘅裝修非常之有土耳其🇹🇷風格每一處都係打卡位 出面做一隻小貓 超級親人可愛我哋叫咗啲嘢食先呢一碟土耳其風格羊肉餃子 食物嘅感覺有啲似波蘭餃子 細細粒 入面既羊肉唔會太蘇 分量都多好飽肚來到土耳其🇹🇷餐廳就梗係一定要叫kebab 超級大份 基本上哪一個可以幾個人share 裏面都好足料 雞肉同菜嘅份量都多另外叫左杯特飲 到手香青檸特飲🍹配雪葩雪條 雖然價錢唔係特別平但係真係超級超級好飲清新 一邊咬住條一邊飲呢個特飲真係好特別好清新店舖提供咗唔少民族服裝可以租借嚟影相 仲有可以試玩 點樣整土耳其咖啡真係好有樂趣😊#土耳其菜 #傳統土耳其咖啡 #土耳其新特飲我愛伊斯坦堡地址:馬灣大街村北335號地舖

#土耳其菜 #傳統土耳其咖啡 #土耳其新特飲

我愛伊斯坦堡