想飲咖啡,見附近有間咖啡店就去試下係商場大廈入面嘅,位置幾特別設計都好高大尚😝時尚感超強好鐘意呀,空間又大,坐得好舒服本身我想叫份蛋糕,不過已經賣曬轉叫一份煙肉腸土司再加杯咖啡今次我叫佐杯espresso 😆口感係偏酸嘅,飲落去有好香嘅果香味但唔夠fresh,爭左啲,但都係一杯好飲嘅咖啡,我自己可以接受,不過無飲咖啡嘅應該就比較難接受呢個口感,可以換其他呢份煙肉腸土司就一定要叫了😍擺盤好靚,食物又新鮮,廚師真係好用心整,煙肉唔會太多肥肉,肉質肥瘦均勻又咸香,好滋味,再加上烤到脆扑扑嘅土司呢個搭配真係完美,不單增加味道嘅香氣仲豐富佐口感,三舊真係唔夠食,另外三舊係腸土司,平時我係唔鍾意食腸嘅,不過佢呢個腸好特別,腸肉係烤過脆脆地,仲有少少辣,幾好食,我可以食兩舊🤣諗唔到呢間個質素幾高下,下次要試下佢個蛋糕😋🍰
想飲咖啡,見附近有間咖啡店就去試下
係商場大廈入面嘅,位置幾特別
設計都好高大尚😝時尚感超強
好鐘意呀,空間又大,坐得好舒服
本身我想叫份蛋糕,不過已經賣曬
轉叫一份煙肉腸土司再加杯咖啡

今次我叫佐杯espresso 😆
口感係偏酸嘅,飲落去有好香嘅果香味
呢份煙肉腸土司就一定要叫了😍

諗唔到呢間個質素幾高下,下次要試下佢個蛋糕😋🍰