2020-06-01 1241 views
今日早少少放工,舖頭已經好多人好在等一陣就入得,一睇到個餐牌真係心多眼亂,勁多頁勁多選擇設計得好吸引!每樣都想叫黎食最後簡左一個有優惠既 電擊雞翼+ 薯條 x 培茶芭菲 $78 勁抵食溫泉玉子牛油果🥑沙律黑松露甜蝦芒果反卷三點刺身盛同埋 三隻燒雞全翼首先個電擊雞翼,幾開胃,係酸酸甜甜類似蜂蜜醬汁既雞翼,冇expect過佢係涷的,果然夠衝擊,食落又幾正,好有韓式雞既feel 。 薯條上面有d甜甜地既粉,好似食緊番薯條咁。溫泉玉子沙律, 勁多牛油果🥑,好健康, 沙律茶好fresh,食完都幾飽肚。醬汁落得岩岩好, 酸酸地幾開胃,撈完個溫泉蛋 蛋漿滿哂成個沙律🥗!黑松露甜蝦芒果反卷勁推介,甜蝦係面,有好多黑松露醬,好香,岩哂我呢d勁中意黑松露既人。芒果好甜, 呢個配搭好襯, 三點刺身盛, 有三文魚🍣、甜蝦同油甘魚,好新鮮同埋厚切三文魚,紋理好靚, 油脂分布平均燒雞全翼都係勁正, 燒到岩岩好,外皮好脆好香口,入面好多汁好juicy, 配埋檸檬🍋 吊味, 師傅功力唔錯唔怪得間野咁多人幫襯,果然係性價比幾好,最後一人埋單$200 左右。 食埋個甜品芭菲,好滿足, 個芭菲雪糕勁多配料,
今日早少少放工,舖頭已經好多人
好在等一陣就入得,
一睇到個餐牌真係心多眼亂,勁多頁勁多選擇
設計得好吸引!每樣都想叫黎食

最後簡左一個有優惠既
電擊雞翼+ 薯條 x 培茶芭菲 $78 勁抵食
溫泉玉子牛油果🥑沙律
黑松露甜蝦芒果反卷
三點刺身
同埋 三隻燒雞全翼

芒果好甜, 呢個配搭好襯,

唔怪得間野咁多人幫襯,果然係性價比幾好,
個雪榚好香培茶味,唔會太甜, 勁岩我呢d唔中意食甜既人, 同埋有d 白玉。
  • 宇治抹茶芭菲
  • 電擊雞翼