2020-05-09 246 views
平時好少去大坑,今晚去銅鑼灣行街諗起大坑好多美食同朋友一齊行去,我去咗一間CP值高西餐同朋友燭光晚餐🤭✨.❥ ❥ ❥香煎鵝肝拼黑松露藜麥一陣陣鵝肝味道香濃撲鼻,連埋多士一齊食一啖咬落油脂滲出嚟仲係好軟滑好Juicy,大満足配埋藜麥清新爽口,秘製汁同藜麥好夾健康啲冇咁油膩❥ ❥ ❥帶子黑松露沙律🥗超大粒帶子爽口彈牙配合黑松露豐富口感😱,芒果汁撈沙律感覺好清新帶一點酸嘅味道.❥ ❥ ❥紐西蘭羊架配芥末籽燒汁先至8成熟羊架鎖住肉質,裹面羊肉微紅口感好腍配芒果汁同芥末燒汁兩種夾埋一齊提升羊肉鮮味🤩🤤.❥ ❥ ❥美國頂級西冷用咗頂級西冷煎至7成熟😋,一啖咬落去仲鎖住左肉質鮮味好嫩🤩,已用咗秘製燒汁仲有蘆筍,秋葵仲有豆角最特別就係佢自家製作薯批,裏面一層層好薄薯仔中間再夾住芝士類似千層糕,感覺好濃烈芝士味,薯仔煮得好腍,真係值得一試,睇得出用心做✨❤️

香煎鵝肝拼黑松露藜麥
配埋藜麥清新爽口,秘製汁同藜麥好夾
健康啲冇咁油膩
帶子黑松露沙律🥗
香煎鵝肝拼黑松露藜麥
帶子黑松露沙律, 香煎鵝肝拼黑松露藜麥
2020-05-06