2019-10-20 859 views
尖沙咀赫德道雖然只是一條細小的街道!🛣而且整個街道酒吧林立!🍻🍺樓上其實有一間可以望到維港夜景很清晰的一間西餐廳!🌃👍🏼🍷🍝呢度既環境一流!🌃👍🏼坐係每一個位置都可以望到維港夜空!🌃有梳化位可以同朋友一齊舉酒碰杯!🍾🥂望住維港夜景詳談一番!🌃🥂食物質素也不錯!👍🏼蟹肉雙重秦!🦀蟹肉及芒果混在一起!🦀🥭而且放左係大水滴💧冰雕入邊!💧當頭盤食!😋口感一流!👍🏼😋推介既玫瑰花雪糕!🌹🍦廚師👨🏻‍🍳會出黎推介呢一款雪糕!🌹🍦佢會放一支玫瑰花係度!🌹玫瑰花是新鮮有機的!🌹所以可以放心吃食用!🌹👍🏼之後廚師會整碎玫瑰花🌹放上雪糕面!🍦🌹表現得十分漂亮的放上去!🌹👍🏼而且生日亦都可以整生日牌上去!🌹🍦👍🏼有朋友就食唔慣!😄但我自己覺得不錯!👍🏼☺️大概可能自己平時都有飲開花茶關係!🌸🌼其他食物也不錯!👍🏼餐包記得要食!🥖要點埋預設醬料吃!🥖👍🏼望海景的通常也會比較偏貴!💰但呢間餐廳價錢合理!💰約埋三五知己望住咁靚既維港🌃飲下酒!🥂食下飯!😋最佳選擇!🌃👍🏼#AVARestaurantSlashBar#尖沙咀赫德道8A號麗景酒店38樓#吃貨Girl

#AVARestaurantSlashBar
#尖沙咀赫德道8A號麗景酒店38樓