今日和朋友到新開的店舖蒲點醫肚😋,令我十分驚喜。😝店舖環境雖然不大,但卻令人用餐舒適,店主和員工都十分親切健談。而且價錢亦平民價兼大份🎉從來未諗過寫食評,但今次真係令我好驚喜和喜愛呢間店舖。今次嗌左幾款小食和主食,都俾個叻👍🏻,味道好吃。尤其係個吉列帶子✨✨✨,同外面既口感唔一樣,更有嚼勁,並且外面個層面包糠亦十分好吃,下次去必再點!明太子雞翼亦係我必點之選,咬落去啖啖肉,並且有埋泡菜口味,超正👍🏻雞腳亦係我必叫之選,唔食得辣既我都越吃越順口😋本身想叫雞翼尖,可惜賣晒,但宜家唔需要山長水遠入元朗食雞翼了,因為蒲點雞腳和雞翼尖會係我新寵😋😋😋慈雲山又多一個宵夜必食點❤️亦是和朋友吹水既好地方
今日和朋友到新開的店舖蒲點醫肚😋,令我十分驚喜。😝
慈雲山又多一個宵夜必食點❤️亦是和朋友吹水既好地方
香茅雞扒辣撈丁
明太子雞翼
吉列帶子
醉翁雞腳
雞腿肉串
2018-11-28
$80 (Last Night Supper)
香茅雞扒辣撈丁
明太子雞翼