2017-11-26 1224 views
意樂一直係我飯堂,意樂集團既分店大多開係屋邨商場,為既就係以最合理既價錢,帶俾客人有質素既食物。今日又嚟到意樂,叫左一個所謂加拿大認既安格斯牛扒,係咪嚟自加拿大就唔知,不過真心幾好食。單講賣相以為自己身在xx扒房,右上係牛肝菌醬,牛肝菌味濃,又心理上健康d薯條都好唔錯,新鮮炸起又鬆脆牛扒7成熟,牛味唔算濃,但無筋而且口感尚算厚實。牛扒餐跟一個野菌湯,入面應該有冬菇,所以有少少苦,但總體都算好唔錯,菇菇足料!小食叫左個水牛城雞翼,正宗就一d都唔正宗架喇,有d似辣雞翼,都幾惹味加左少少錢叫左杯 牛乳抹茶紅豆冰,抹茶味的確濃,配上紅豆一解食物既咸同油膩甜品叫左個好立克奶凍,好!好!食!先講個奶凍好軟滑,入口即溶!好立克味濃!超級抵加錢去食!食左咁多好野埋單只需$146,絕對會繼續支持

薯條都好唔錯,新鮮炸起又鬆脆
加拿大認證安格斯牛扒
牛扒7成熟,牛味唔算濃,但無筋而且口感尚算厚實。
濃香野菌湯
牛乳抹茶紅豆冰冰
甜品叫左個好立克奶凍,好!好!食!
先講個奶凍好軟滑,入口即溶!好立克味濃!超級抵加錢去食!
好立克奶凍

食左咁多好野埋單只需$146,絕對會繼續支持
2017-11-19
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
加拿大認證安格斯牛扒
濃香野菌湯