2015-02-24 6019 views
之前朋友介紹話呢間放題唔錯。所以決定同朋友試下黎gathering。 我地食208 既時段。價錢都acceptable好彩一早book 定左位ja. 一黎到見到超級full, 環境同座位有點擠迫,但都算整齊同乾淨,而且飲品種類也不小。最方便係自助形式。唔理三七二十一,係時候瘋狂叫野食!!! 款式也算很多,最重要係刺身種類也很多,而且分門別類夠整齊。食放題打頭陣既一定係刺身啦!! 刺身好新鮮同肥美,尤其係三文魚夠肥美,生蝦同貝柱都非常不錯,完全突破左放題既水準。但呢間放題最令我滿意不是刺身,而係卷物同壽司,推介大家要試花之戀同埋火燒蟹棒壽司,整體壽司同卷物既水準仲高過出面食壽司,亦都係我食放題以來最好食。炸物種類都唔小,炸得都夠熱夠脆,而比較特別係炸魷魚圈天婦羅,其實似炸鮮魷,但非常唔錯。呢個叫粟一燒。姐係燒粟米,好好味。非常適合粟米愛好者。蒜香牛柳都好正,都值得推介大家試下。最後甜品方面。大家記住必定要試下呢個 冰花燉蛋,冰冰凍凍而且超級滑都好有蛋味。。我自己食左3杯!!整體黎講,呢間放題質素係算超高,一定會encore。

刺身

卷物

壽司

卷物

炸物

燒粟米

呢個叫粟一燒。姐係燒粟米,好好味。非常適合粟米愛好者。

蒜香牛柳都好正,都值得推介大家試下。

有機冰花燉蛋

整體黎講,呢間放題質素係算超高,一定會encore。
2015-02-02
  • 有機冰花燉蛋