2020-05-20 217 views
呢間西餐廳的店面都幾別緻,門口有幾張民族風味的凳子,有兩層,因為比較多人,我同朋友坐在地下的Bar檯。煙三文魚沙律雖然睇落份量比較少,不過味道唔錯,芝士味都幾濃,幾開胃~朋友揀左啤酒我揀左海鹽奶蓋抹茶,奶蓋都幾香。香煎澳洲黑毛安格斯西冷,先講配菜薯蓉,出乎我的意料,好香牛油味,有薯仔的粒粒咬口,又可以入口即溶。至於西冷,牛味幾重,肉質也算嫩。總體而言,我幾鍾意。香城安格斯牛漢堡,薯條好粗啊,啖啖薯仔的口感,牛味都濃,加埋生菜,芝士,同醬,juicy~呢個都唔番茄白酒煮藍青口鹹蛋黃手工烏冬,雖然係叫烏冬,但不是常見烏冬的樣子,形狀似係扁麵多d,味道都okOverall,我都幾滿意呢一餐
煙三文魚沙律
壹啤
朋友揀左啤酒
海鹽奶蓋抹茶
我揀左海鹽奶蓋抹茶,奶蓋都幾香。
香煎澳洲黑毛安格斯西冷
香城安格斯牛漢堡
蛋黃味手工烏冬

Overall,我都幾滿意呢一餐
煙三文魚沙律
香煎澳洲黑毛安格斯西冷