透過網站預約,可享折扣優惠,所以選擇咗除夕夜嚟食返個early dinner。因為有折扣,亦都肚餓嘅關係,所以叫多咗啲選擇。安格斯西冷牛扒嘅肉質都好淋,好有肉味,好簡單嘅調味,已經將牛扒原有嘅肉味帶咗出嚟,配埋少少蒜片食味道一流。牛扒嘅熟度係固定左,煮得剛剛好,接近平時叫medium rare嘅熟度。輕食拼盤就不過不失,薯條算好食,但係其他炸物就比較普通。個龍蝦汁大蝦蒜香意粉就令我有啲失望,因為上次食過另一間太子分店嘅蜆肉蝴蝶粉好出色,今次個反差比較大,意粉嘅棉質唔好食,住得太過林,冇哂意粉嘅彈性。個汁都唔算太有龍蝦汁,所以好普通。

輕食拼盤就不過不失,薯條算好食,但係其他炸物就比較普通。
安格斯西冷牛扒
龍蝦汁大蝦蒜香意粉
2020-12-31
$150 (Tea)
安格斯西冷牛扒