賣環境食物而不賣服務的餐廳 or#Tm65175762Level 22021-06-18929 views Follow 同朋友慶祝生日,去到研究咗一陣,覺得個semi-buffet唔太吸到,反而單點好似選擇較多,所以冇試到buffet。叫咗個海膽意粉同牛扒,仲有seafood platter。海膽意粉係見到openrice有人推介,果然冇令人失望。牛扒就只係叫咗件細的share,但其實都大份夠食。海鮮盤放到同食放題差唔多,一大個兜同雪咁上,印象中同餐牌張相唔同,但唔影響味道,都算好食。成晚食物係好的,連任refill的包都好食,但間餐廳坐得太滿,啲侍應太忙,唔得閒理啲客。最失望係叫咗蛋糕,但佢哋唔肯寫人名,話因為廚師好忙喎。喜歡食意大利餐的話,呢間都係好選擇,不過要專注食物,唔好因為見佢靚同貴就對服務有期望。The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare賣環境食物而不賣服務的餐廳 Velo Italian Bar & Grill https://s.openrice.com/QrKT0MUuyW0Report Post Ratings4Taste4Decor2Service4Hygiene3ValueDining MethodDine InSpending Per Head$600 (Dinner)CelebrationBirthday