2021-05-27 115 views
今晚選了這裡吃晚飯, 看了餐牌, 覺得菜式比較似住家菜, 簡單一些, 二人套餐( 2百多)都幾多野食, 加了個特介豬手, 一行三人(一個小朋友)夠食有餘!可惜落了單後, 阿姐話“本店規定一人一套餐的!小朋友未點菜?” 我話剛才點的已經夠晒食了. 但她說“ 我地寫明的”. 最後叫多了一個兒童餐, 感覺有點不好受, 這只能怪自己啊!一家大細想去光顧的要留意!隔離枱的有兩個小朋友, 也叫了兩個兒童餐.還有的是: 限時制: 堂食1小時. 有小朋友的都好趕, 最後我哋都無理佢, 食完先算.冷氣不足:食下食下, 越來越熱, 真係食到汗都出來呢!湯的味道比較濃, 足料, 頗鮮甜的, 飲完都幾滿足的. 蒜蓉蒸龍躉一定要趁熱食, 冷卻後肉質會變硬, 蒜蓉和油凝在一起, 感覺較肥膩. 花膠雞幾惹味, 花膠不會很少. 生菜菱魚球, 比較一般. 炆豬手一碟有4小件, 層皮都幾腍.

隔離枱的有兩個小朋友, 也叫了兩個兒童餐

還有的是: 限時制: 堂食1小時
. 有小朋友的都好趕, 最後我哋都無理佢, 食完先算.

冷氣不足:食下食下, 越來越熱, 真係食到汗都出來呢!

湯的味道比較濃, 足料, 頗鮮甜的, 飲完都幾滿足的.

花膠雞幾惹味, 花膠不會很少.

生菜菱魚球, 比較一般.

炆豬手一碟有4小件, 層皮都幾腍.