非常不滿!喺Keeta度訂咗晚餐外賣,原價$128 ,特價左都要$96。套餐寫明有「雪菜酸湯魚片+白飯+時蔬」。結果返到去,發現只有一盒酸湯魚片。聯絡客服,客服問餐廳,話叫我搵吓盒魚片放咗喺魚片底。於是我細心翻找,返個底朝天,都只係搵到¼條白菜!我影住嗰¼條白菜,傳咗俾客服。客服話餐廳只呢個係指定嘅份量!你冇睇錯,我冇打錯!作為一個套餐,「時蔬」的指定份量係「一條」「半條」都冇,只有¼條!如果覺得啲菜咁矜貴,就唔好寫喺套餐度有時蔬!完全係欺騙咗我呢啲本身就想食菜嘅消費者。如果你唔係話有時蔬,我可能會自己叫過一碟菜。但係你而家話套餐入邊包咗時蔬,我就唔會再叫,結果只係食到¼條白菜!!如果只係話當呢個時蔬係配菜,又唔見餐廳寫埋有三片腐竹?!根本就係欺騙消費者!同個客服講又只係搭埋晒啲官腔。完全係一次非常之差嘅體驗!仲嘥我時間嚟打呢個食評!

TakeAway